Jump to content
  • entries
    14
  • comments
    30
  • views
    37,181

Tak už je tu zase Abbuc Software Contest...


pseudografx

1,293 views

...a přestože to už skoro vypadalo, že nic nestihneme, zase máme s MaPou příspěvek. Původně jsme plánovali už od jara, že uděláme něco většího, ale jak se blížil termín, uskromňovaly se i naše plány a nakonec jsme za posledních 20 srpnových dní usmolili variaci na známé téma. Nechci zatím nic prozrazovat, ale můžu říct, že MaPa měl docela dobrý nápad, jak pozměnit jednu klasickou hru a vlastně tak trochu převrátil způsob, jakým se hraje.

 

Na své si přijdou fandové spousty barev, neboť jako obvykle ždímáme z atárka, co se dá (přes 20 barev na řádek), spousta DLIček, podbarvení přes PMG, dokonce i změny barevných registrů uprostřed řádku, no prostě klasický mapovsko-pgovský přístup, usilující o maximalizaci wow-faktoru :-)

 

Hra je už prakticky hotová, ladí se poslední řádky kódu, pilně nám to testuje Solaris a přidal se i Fandal, takže nemám obavy, že by se něco pokazilo.

 

Co se týče našich ambicí na umístění v Abbuc compu, byl bych letos poněkud střídmější - nemám ten dojem, že bychom vyrobili zrovna herní pecku. To jsme si ale před pár lety mysleli i o Ocean Detoxu, a zasvěcení vědí, jak to dopadlo :-) Na druhou stranu, neděláme hry, abychom vyhrávali soutěže, ale protože nás to baví a rádi rozšiřujeme knihovničku nových her pro náš milovaný systém. Takže nepohrdneme ani třetím místem :-)

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...