Jump to content
IGNORED

Retro Spelcomputer Beurs in Schiedam NL | Retro show in The Netherlands


Fred_M

Recommended Posts

17e Bonami Retro Spelcomputerbeurs te Schiedam

 

Een generatie is er mee opgegroeid: de Atari, de Commodore 64 en de MSX. De spellen van toen zijn nu weer enorm populair. Wie kent ze niet: Pac Man, Mario Bros, Space Invaders, Asteroids en natuurlijk de vader van alle computerspellen Pong!

 

Stichting Bonami Spelcomputermuseum organiseert al meer dan 5 jaar retro spelcomputerbeurzen voornamelijk in het oosten van het land. Na het wegvallen van de retro computer dag beurs die voor het laatst in 2009 in Schiedam plaatsvond, organiseert Bonami na veel aandringen van de grote groep retro spelcomputerfans weer een groots opgezette beurs in Schiedam. Honderden bezoekers uit Nederland, Duitsland en België wisten voorheen de weg naar de Schiedamse spelcomputerbeurs te vinden. Deze traditie wordt nu voortgezet, de Retro Spelcomputerbeurs is terug in Schiedam!

 

De Bonami Retro Spelcomputerbeurs is dé gebruikersdag voor en door hobbyisten, gamefreaks en verzamelaars. Natuurlijk is er veel aandacht voor de spelcomputers van de jaren 70, 80 en 90, maar ook de huiscomputers van toen worden zeker niet vergeten. Op de Spelcomputerbeurs zijn ze allemaal te zien. Het zijn er te veel om op te noemen, maar zo zijn er onder andere de Atari 2600 en XL/XE, de Commodore 64 en Amiga, de Philips MSX en Videopac, de Vectrex, de Coleco, de Sinclair Spectrum en niet te vergeten de oude spelcomputers van Nintendo zoals de NES, Super NES en Sega met diverse varianten.

 

Meer dan 40 standhouders zullen vertegenwoordigd zijn, waaronder winkels, verzamelaars, hobbyisten en gebruikersgroepen. Naast de Nederlandse vertegenwoordiging zullen er ook diverse Duitse en Belgische standhouders aanwezig zijn. De Bonami Retro Spelcomputerbeurs in Schiedam is met bijna 300 meter aan tafels Dé beurs in Nederland waar je koopjes en buitenkansjes vindt voor je spel / computer verzameling!

 

De Bonami Spelcomputerbeurs wordt gehouden op zondag 3 november in De Margriethal,
Nieuwe Damlaan 5 te Schiedam. De zaal is open van 10.30 uur tot 15.00 uur.
Uiteraard is de entree van 3 euro natuurlijk ook heel retro!

 

Meer informatie over de Retro Spelcomputerbeurs is te vinden op www.spelcomputerbeurs.nl.

 

Ook deze beurs wordt georganiseert door de Stichting Bonami Spelcomputers.
Bezoek ons museum eens en ervaar met meer dan 85 speelbare opstelling het heden en verleden. Meer informatie is te vinden op www.spelcomputermuseum.nl

 

============================

 

On Sunday November 3rd the largest Retro Computer Show of The Netherlands will be organised in Schiedam, The Netherlands. More info at www.spelcomputerbeurs.nl

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...