Jump to content
IGNORED

Mario Bros Sprite Glitching


BoatofCar
 Share

Recommended Posts

Hey, thanks! For some reason they make you pay $2 to have the ability to post (?) but using the search feature I found this:

 

https://forums.arcade-museum.com/showthread.php?t=316150&highlight=mario+bros.

 

I took out the corresponding ROMs, cleaned them, reseated them, and voila! Everything's perfect!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Lots of crotchety pricks floating around those places, but good sources of knowledge nonetheless.

 

You rang? :D

 

Many times problems after several minutes of power on are heat related. You said you cleaned the roms, but make sure your boards in general are clean. Dust can raise the resistance in the boards and produce heat. My Warlords had the same problem.

 

Members can vouch for new accounts on KLOV. The 2 buck charge was instituted for those that came "without references" to cut down on spammers.

Link to comment
Share on other sites

Hey, thanks! For some reason they make you pay $2 to have the ability to post (?) but using the search feature I found this:

 

https://forums.arcade-museum.com/showthread.php?t=316150&highlight=mario+bros.

 

I took out the corresponding ROMs, cleaned them, reseated them, and voila! Everything's perfect!

 

Nice! Glad you were able to get it working.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...