Jump to content
IGNORED

Hardware Problem - Rapid Power On/Off


Recommended Posts

I turned on my Panasonic FZ-1 3DO today after a few months of not touching it. It has been plugged in the whole time. When I hit the power button... sadness. No power LED. At first I thought it wasn't coming at all but then I realized I could hear a noise. Looking closely I determined that the power LED is coming on for a split second and then shutting off in a rapid cycle. The console "whirs" each time it does this. I have no idea what is going on with it. I tried unplugging it and plugging it back in. Nothing. Hitting the eject button does nothing. Has anyone ever seen this issue before? Is it likely I need to replace some capacitors? Thanks for any assistance.

Link to comment
Share on other sites

Well I have discovered that if I leave it unplugged for a while (5+ minutes) it will power on once. If I leave it on I can play it all I want. Once I turn it off and attempt to power it on again the console will go into the rapid power cycle loop. I do believe that some bad caps are the problem. Console5 has a cap kit for $11. I think I'm going to go ahead and get the kit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...