Jump to content
  • 0
IGNORED

Human verification every time I access the main forum page


bluejay

Question

9 times out of 10, when I try to go to the main forum page, it sends me to this screen. It's been happening since I arrived at Korea a couple days ago. Is it the internet connection causing problems or is it the site thinking I'm a naughty bot?

Screenshot (82).png

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

There are several countries where the majority of spam and other attacks originate where I've set this up. These countries almost never have legitimate AA users (don't think we've ever had someone from India, for instance) so you're one of the first people to bring this up. 
 

If you have a static IP (or a relatively small range of IPs), I'd be glad to punch a hole in the firewall for you. 
 

  ..Al

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...