Jump to content
IGNORED

VIC-20 RF issues


Nebulon
 Share

Recommended Posts

You know the little metal RF box that's permanently attached to the VIC-20's video cable?

 

I think mine's kaput.

 

Of course, it could be something else too.

 

I've tried switching it to channel 3 and channel 4. Regardless, the display on the TV is garbled. However the audio comes through fine. Other machines and consoles work fine on that TV.

 

It used to work fine with the exact same computer, cable, and TV about a year ago.

 

Any ideas?

 

Link to comment
Share on other sites

Back in the days, I went through about three RF modulators for the VIC-20 in two years time. I'm not sure what goes wrong, but if you have a TV able to accept composite video, you should upgrade to a such cable and dump the RF modulator. You get a better picture and fewer electronic components to worry about.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...